Corso 2010: ALADIN 2010

We hebben als lierse boot drie dagen met het varend corso meegevaren en op vrijdagavond met de lierse gondelvaart.Ik hoor van de schippers Andre en Jeroen scholtes en van de figuranten Arnolda- Corrie- Jeannet- Astrid- Nina- Marijke- Arie- Niek- Marrie- Joop en Peet dat het een groot feest was omdat mee te maken.

Met het thema ALADIN kom je al snel op een vliegend tapijt , nu dat was ook op de boot en met de techniek van Berg Produkt ging ALADIN om de 2 1/2 minuut omhoog en weer omlaag en dit continu. Het ging niet 1 keer mis , dat is pas reklame!!!! De rollen van de figuranten waren bij de HEKSENTOUR 2009 zeer zwaar, deze act was voor de figuranten ook flink afzien. Er was na het optreden heel veel spierpijn, maar ze hadden het niet willen missen. Voor de schippers was het ook moeilijk varen als ALADIN door de lucht ging ,maar ze hebben alle dagen schadevrij gevaren. TOP. Afgelopen jaar waren er 3 hoofdprijzen voor de HEKSENTOUR en toen zeiden we tegen elkaar: het lijkt wel alsof we zweven, nu staan we dus weer met beide benen op de grond. Maar volgend jaar hebben we nieuwe kansen.
Het was al met al weer een hele klus om de LIerse boot compleet te maken en dat is ook wel te zien aan de lange lijst namen, van iedereen die in welke vorm dan ook iets voor ons gedaan hebben, en zijn we iemand vergeten ook hartelijk bedankt!!!!

Sponsors Loodgietersbedrijf Valstar, Hoveniersbedrijf Johan Steenks, Bouwbedrijf S.C.v.d Berg, Priva, Auto Mondt, Autobedrijf v Essen, Tuinbouw loonbedrijf Bruckner & zn ,Autobedrijf Beukers, Kunststog Tuinbouwprodukten Interco, Melior makelaardij, Immerzeel Kraanverhuur, Dierenpension & Trimsalon Dijckhorst, Installatiebedrijf Vis, Berg Sloopwerken, de heer P.Vellekoop, Dierenspeciaalzaak Discus, de heer J.A.Stolze , St. Liers Gevoel en Varend Corso.

Kwekers: Kwekerij Pand Honselersdijk, Holsteijn Flowers, Kwekerij Noordelier, Gebr. Borsboom Monster, Martin Zwinkels Honselersdijk, Rinus Noordam, Gerrit v.d. Lugt.
Anton Solleveld-auto kraanwerk. Gebr.Prins- agregaat. Bakkerij Langerak-gebak en broodjes. Drogisterij DIO -etalage. Vitaminetuin Dick vd Ende- rookagragaat en fruit. Eetcafe v.d Horst-diner opbouwmedewerkers boot. Slagerij v, Adrichem- beleg broodjes. Bouwbedrijf kokshoorn- latten en platen opbouw boot. Marco Steenks -agregaat en benzine. Schram- diverse ijzerwaren. Bouwbedrijf Den Hoed-zeil. Carnavalsvereniging-onderdak en gebruik spullen. Tinus v Kester- assistentie kraan. Jeules de Boules vereniging- Gebruikt tent. Immerzeel-Kraanwerkzaamheden. Jan Ruigrok- assistentie boot ombouw. Zuidkoop- oase groete blokken. Chris v.d Berg -zeil en speciekuipen. Drukkerij Riezebos- Gastvrijheid bootopbouw. Hans v.d Berg-agregaat nagezien. C-1000- frisdrank. Erik v.d. Drift- agregaat. Alex v.d Akker en Ben v Adrichem-Transport ombouw BukkieAlphons de Wit- stukjes Bazuin. Slagerij Zwaard- sponsoring after party. De Carlton- oase kleine blokken. Corne v.d Berg- gebruik containers. Zijlstra accuratesse- verzekeing. Winkeliersvereniging. Reclame buro e-kwadraat. Partycentrum De Rank.

BEDANKT EN TOT VOLGEND JAAR.