De Lier Vaart Mee is uitgemarcheerd!
Dankzij onze opvallende akela met haar groepje ongeregelde padvinders verdienden we dit jaar de hoofdprijs voor hilariteit. Het publiek langs de waterkant reageerde enthousiast op de aanstekelijke mars van de Whistling Scout. Dit keer was de boot omgetoverd in een heideveld met padvinders-tentjes en een ombouw van ruwe plankdelen. De lopende band met heide en grassen maakte het helemaal af. Het was weer geweldig! We kregen de 3e prijs voor 'niet commerciële boten' en een 2e prijs voor de figuratie. Met heel veel plezier heeft de werkgroep hier een half jaar lang aan gewerkt. Met dank aan de figuranten, de kledingnaaisters, de stekers en iedereen buiten de werkgroep die mee heeft geholpen. En natuurlijk dank aan onze sponsors, groot en klein, die ons elk jaar weer steunen. Niet alleen financieel maar ook met plaatmateriaal, planten en bloemen, broodjes met beleg, fruit, een avondje snacken en een ligplaats voor de boot, om maar wat te noemen. Het was weer helemaal af!
Graag tot volgend jaar.

Trots op de nieuwe polo’s.
Als je samen aan een project werkt wil je ook herkenbaar zijn als één werkgroep. Daarom heeft het bestuur van ’De Lier Vaart Mee’ nieuwe shirts laten maken. De oude waren, door het harde werken en het vele zweten, behoorlijk versleten. Dus tijd voor een nieuwe frisse kleur. Zo herkent u ons deze zomer, als we ons inspannen om er met elkaar weer een prachtig corso van te maken.


De Lier vaart mee op volle toeren!
De werkgroep is druk bezig met de voorbereidingen voor het Varend Corso 2014. We houden dit jaar de schaatsen in het vet en gaan het weer eens heel anders doen. We zijn van plan een ‘ludiek bewegingstheater’ te maken, binnen het thema van het corso: ‘Op Volle Toeren’.
We kunnen nog niet veel verklappen, maar u mag wel weten dat we heel blij zijn dat Pieter Koole onze nieuwe technische man is geworden.
Pieter heeft binnen het verenigingsleven in het dorp de nodige ervaring opgedaan en hij is een man met één rechter- en één linkerhand (dat werkt een stuk gemakkelijker dan met twee rechterhanden) en met een scherp oog voor de details. Samen met de overige werkgroepleden gaat hij voor een daverende verrassing zorgen. Zoals elk jaar hebben we er veel plezier in en het resultaat kunt u bewonderen op 1, 2 en 3 augustus. Hierbij willen we ook alvast onze trouwe sponsors bedanken. Dankzij uw steun kunnen we er weer wat moois van maken. We houden u op de hoogte.